Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Michael Breus,De kracht van het juiste moment
  • Michael Breus,De kracht van het juiste moment
Michael Breus,De kracht van het juiste moment
De kracht van het juiste moment
Leven volgens jouw biologische klok
€ 25.00
24 Bij u in huis op: dinsdag
Bestel vóór: 13:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in HeerenveenHaal meer uit je dag: leef volgens jouw biologische klok met de internationale bestseller van Michael Breus.

Met De kracht van het juiste moment ontdek je jouw eigen leefritme: wanneer slaap, eet en werk je het lekkerst? Wanneer kun je het beste koffie drinken, om een loonsverhoging vragen, de liefde bedrijven? Met meer kennis over je biologische klok (en die van je partner, kinderen of collega`s) haal je het beste uit je dag.

Doe de test: ben je een wolf, een dolfijn, een leeuw of een beer? Elk van deze dieren staat voor een van de chronotypes van Michael Breus, ook wel bekend als The Sleep Doctor. Bij elk chronotype hoort een specifieke biologische klok. Zo is de leeuw een ochtendmens, presteert de beer het best tussen zonsop- en zonsondergang en is de wolf een echte nachtbraker.

Voor iedereen die slecht slaapt, moe is gedurende de dag en meer energie wil.

`Breus laat de vraag `hoe` voor wat die is en gaat in op de volgens hem veel belangrijkere vraag `wanneer`. [...] Het boek bevat een test om te onderzoeken welk chronotype je bent of welke tussenvorm daarvan. Als je je tijdsindeling aftstemt op je interne bioritme zou dat onder meer gezonder maken. Timing is alles.` Happinez

`Met meer kennis over uw persoonlijke biologische klok, en die van uw geliefden, haalt u het beste uit uw dag.` Zin Magazine
Extra informatie:

Paperback / softback
416 pagina's
Met illustraties
Oktober 2021
618 gram
231 x 151 x 33 mm
EAN: 9789464040715
Fontaine Uitgevers

24 Bij u in huis op: dinsdag
Bestel vóór: 13:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen