Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  Max Krone,NLP
  NLP
  Psychologieboek voor beginners! Leer alles over communicatie, manipulatie & innerlijke kracht Verander je bewustzijn, mindset & angsten via reframing
  € 20.01
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen  NLP = Manipulatie?!
  Wat is neurolinguïstisch programmeren eigenlijk? Zit er manipulatie achter deze term en de gebruikte methoden verborgen? Ja, het is manipulatie. De doorslaggevende factor is echter de manier waarop neurolinguïstische programmering wordt gebruikt. Je kent vast wel van die succesvolle, gelukkige mensen die nooit enige twijfel laten bestaan dat ze niet zullen slagen bij de dingen die ze doen. Het zijn juist deze mensen die gedrag en eigenschappen hebben ontwikkeld die overeenkomen met hun eigen waarden, wensen en ideeën. Ze gebruiken die om hun doelen te bereiken.

  Beter leven en gelukkig worden
  Ze hebben geleerd om de communicatie met anderen en zichzelf te optimaliseren. Dit omvat veranderingen in de manier waarop je denkt en handelt. Negatieve gedachten en angsten zijn de barrières die je persoonlijke ontwikkeling tegenhouden. Neurolinguïstisch programmeren draait om het afleren en veranderen van slechte gewoontes en gedachten, het optimaliseren van je relatie met anderen en jezelf met als gevolg een beter en gelukkiger leven.


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  83 pagina's
  Juni 2020
  125 gram
  215 x 135 x 8 mm
  EAN: 9789464059359
  Brave New Books

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen