Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Martin Hilgen, Arjen Snapper,Werken in de keuken
  • Martin Hilgen, Arjen Snapper,Werken in de keuken
Martin Hilgen, Arjen Snapper,Werken in de keuken
Werken in de keuken
(vis/vegetarisch)
Edu4all HBR
€ 17.75
Bij u in huis op: donderdag
Bestel vóór: 21:00



Met de werkboeken van Edu4all leert uw leerling alles wat hij moet weten en kunnen voor het beroepsgerichte profiel- en keuzevak. Door veel te doen ontdekt de leerling wat hij leuk vindt en wat bij hem past. Zo kan hij zich goed oriënteren en voorbereiden op zijn verdere (studie)loopbaan. In dit werkboek leert uw leerling volgens recept koude voor- en nagerechten, vegetarische hoofdgerechten en hoofdgerechten met vis, salades en bijgerechten van meelspijzen maken. Bij het werken in een keuken is het belangrijk om planmatig te kunnen werken en om te weten hoe je samen op een veilige en hygiënische manier gerechten bereidt. Daarom worden ook deze onderwerpen behandeld in dit werkboek.


Extra informatie:
Edu4all HBR
Paperback / softback
Met illustraties
November 2015
327 gram
297 x 210 x 9 mm
EAN: 9789037223163
Boom Beroepsonderwijs

Bij u in huis op: donderdag
Bestel vóór: 21:00