internetboekhandel.nl
buttons Home pagina Kassa pagina, Winkelwagentje Contact info Email ons
leeg Home pagina Kassa pagina, Winkelwagentje Contact info Email ons Home pagina Rijks
Boekenweek
Rijks Home pagina Home pagina Kassa pagina, Winkelwagentje Contact info Email ons Besteller 60
 
Nederlands Buitenlands   Alles  Titel  Auteur  ISBN        
School- en studieboeken
Educatieve uitgaven algemeen
Bij u in huis op: vrijdag
Bestel vóór: 23:15


Arjen Snapper Martin Hilgen

Werken in de keuken

(vis/vegetarisch)

Edu4all HBR

€ 16.50


Met de werkboeken van Edu4all leert uw leerling alles wat hij moet weten en kunnen voor het beroepsgerichte profiel- en keuzevak. Door veel te doen ontdekt de leerling wat hij leuk vindt en wat bij hem past. Zo kan hij zich goed oriënteren en voorbereiden op zijn verdere (studie)loopbaan.

In dit werkboek leert uw leerling volgens recept koude voor- en nagerechten, vegetarische hoofdgerechten en hoofdgerechten met vis, salades en bijgerechten van meelspijzen maken. Bij het werken in een keuken is het belangrijk om planmatig te kunnen werken en om te weten hoe je samen op een veilige en hygiënische manier gerechten bereidt. Daarom worden ook deze onderwerpen behandeld in dit werkboek.


Extra informatie: 
Paperback / softback
Met illustraties
November 2015
327 gram
296 x 210 x 9 mm
Edu`Actief
Achterkant:
Bekijk de achterkant


Bij u in huis op: vrijdag
Bestel vóór: 23:15