Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

Marlies Verhelst,Feestmaal voor de koning
Feestmaal voor de koning + CD
tactiele editie
€ 44.99
  (Hardback) Thuisbezorgen

  • Bestel vóór: 21:00
  • Bij u in huis op dinsdag *
  • Gratis verzending


Feestmaal voor de koning - nu ook voor blinde en slechtziende kinderen

Een aantal jaren geleden leek het een droom: mooie prentenboeken maken die slechtziende en blinde kinderen niet alleen zouden kunnen lezen, maar ook zouden kunnen voelen. Dat leek een onbereikbare droom, tot we een samenwerkingsverband aangingen met een uitgeverij in India: Dreaming Fingers, waar prentenboeken met de hand worden gemaakt. Alle stofjes en materialen worden er zó gekozen dat ze niet alleen mooi zijn, maar ook het gevoel oproepen van de illustratie.

Een intensieve samenwerking met organisaties voor blinden in India, de Nederlandse organisatie voor visueel gehandicapten (VISIO) en de stichting Novum heeft dit alles mogelijk gemaakt - zonder vrienden kun je zo`n mooi project niet realiseren.

En nu is er een serie boeken waar wij trots op zijn en waaraan we een prachtig nieuw boek toevoegen: Feestmaal voor de koning! Een heerlijk boek dat je samen met je blinde zusje of broertje kunt lezen.

Vogelspin heeft voor de jarige Koning Leeuw een verrukkelijke, prachtige feesttaart gemaakt. Bovenop ligt als pronkstuk een extra mals stukje vlees. Maar... als Vogelspin de taart even de rug toedraait, verdwijnt juist dat smakelijke topje van de taart.

Vogelspin is woedend! Wie is de dader? Hij struint de jungle door om alle dieren in hun bek te kijken, en wee het gebeente van degene bij wie hij ook maar het kleinste spoor tussen de tanden aantreft. Hoe zal dat aflopen?!

Extra informatie :

Hardback
Met illustraties
December 2014
1130 gram
345 x 270 x 33 mm
EAN: 9789047704645
Uitgeverij Lemniscaat B.V.


* We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.