Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Marlies Koers,Sorry dat ik je wakker bel
  • Marlies Koers,Sorry dat ik je wakker bel
Marlies Koers,Sorry dat ik je wakker bel
Sorry dat ik je wakker bel
Het leven van een verloskundige
€ 20.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel


`Marlies doet het weer! Een prachtig, ontroerend, van begin tot eind boeiend boek over haar vak en de geboortezorg in Nederland.` Michelle Bollen-Walk, ondernemer en content creator


Van een voorspoedige badbevalling met mooie achtergrondmuziek tot een spoedkeizersnede in het ziekenhuis. En ’s avonds ook nog aanschuiven bij een talkshow op nationale tv om te praten over haar eerste boek. Het leven van verloskundige Marlies Koers is er niet rustiger op geworden.


In Sorry dat ik je wakker bel geeft Marlies een uniek inkijkje in een jaar uit haar dynamische leven als verloskundige. Wat te doen als de vader in spe corona blijkt te hebben, of als een kraamvrouw met koorts naar de begrafenis van haar vader wil? Marlies laat je van dichtbij meemaken hoe bijzonder het elke keer weer is om nieuw leven op de wereld te mogen brengen.


Marlies Koers (1991) studeerde in 2013 af aan de Verloskunde Academie in Groningen. Ze werkt als verloskundige in haar eigen praktijk, is columnist voor WIJ Jonge Ouders en organiseert workshops op het gebied van verloskunde. In 2020 debuteerde ze met de bestseller Dagboek van een verloskundige. Marlies woont met haar vriend in Deventer.

Extra informatie:

Paperback / softback
280 pagina's
September 2021
431 gram
216 x 141 x 25 mm
EAN: 9789000372355
Spectrum

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel