Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  Mark Tijsmans,De knaap, de knecht, de meid, de moord
  De knaap, de knecht, de meid, de moord
  € 17.00
  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


  Hoog in de heuvellanden wordt een kasteel en het omliggende dorp bij de start van de winter volledig afgesloten van de buitenwereld: door het gure winterweer kan niemand er meer in of uit. Maar ondertussen wordt de streek getroffen door wel zeven geheimzinnige verdwijningen en moorden.

  Dat niet alleen het jaar maar ook de eeuw op zijn einde loopt, komt de sfeer in het dorp niet bepaald ten goede. Vele dorpelingen zijn er immers van overtuigd dat het einde van de wereld nabij is…

  Vader Vergilius, vicaris en rechterhand van de Bisschop van Vasteland, werd vlak voor het ondersneeuwen van de bergpas naar het kasteel gestuurd om de zaak te onderzoeken. Servaas, Cas en Fran zijn drie kinderen die op het kasteel wonen. De ene een schildknaap, de andere een keukenknecht, de laatste een kindermeid. Zij raken eerder toevallig bij de hele zaak betrokken, maar worden door Vader Vergilius ingeschakeld als zijn ogen en oren in het kasteel. Ze proberen de zaak mee op te lossen, maar wordt die rol hen wel door iedereen in dank afgenomen?  Extra informatie:

  Paperback / softback
  Maart 2021
  491 gram
  216 x 141 x 30 mm
  EAN: 9789463833189
  Pelckmans uitgevers - NBC

  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen