Door de drukte kan uw bestelling iets langer onderweg zijn
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Mark Koster,Peter Gillis: massa is kassa
  • Mark Koster,Peter Gillis: massa is kassa
Mark Koster,Peter Gillis: massa is kassa
Peter Gillis: massa is kassa
€ 19.95
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in HeerenveenPeter Gillis is de brutaalste ondernemer van Nederland. Met zijn ongepolijste optreden in de tv-serie `Familie Gillis: massa is kassa` is de uitgesproken campingbaas uitgegroeid tot een ware volksheld.

Met zijn dure auto’s, jonge vriendin en Brabantse tongval weet Gillis vriend en vijand te raken. Toch schuilt er achter de vrolijk-impulsieve ondernemer een keiharde zakenman die vanuit het niets een imperium wist op te bouwen. Hoe flikte hij dat? Hoe overwon hij de tegenslagen uit zijn jeugd, en hoe overleeft hij de aanslagen van de fiscus? En waarom staat hij op een dodenlijst?

Deze biografie is het onthullende levensverhaal van een jongetje dat thuis geen eten kreeg maar uiteindelijk steenrijk werd door zijn handelsgeest, werkdrift en kwajongensstreken, en zelfs een kasteel kocht. Wie het boek leest, leert hoe je van een dubbeltje een kwartje kunt maken, hoe je na 45 biertjes nog steeds rechtop kunt staan en hoe je gratis Rolls-Royce kunt rijden.


Extra informatie:

Paperback / softback
251 pagina's
Met illustraties
Oktober 2021
405 gram
215 x 143 x 18 mm
EAN: 9789083186634
Vesper Publishing

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen