Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  Marjoleine de Vos,Een dolgelukkig Montessorivarken
  Een dolgelukkig Montessorivarken
  Over lekker eten
  € 29.50
  Bij u in huis op: woensdag
  Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen  Het heerlijkste, bestgevulde en aanstekelijkste boek over eten, koken en sprankelende avonden!

  Van groentefestijnen tot tafelmanieren, van de zin van pinda’s of eten met goede vrienden tot hoe je de beste lunch voorbereidt, en wat iets schijnbaar eenvoudigs als de citroen voor je levensgeluk betekent. In een waaier van smakelijke onderwerpen brengt De Vos het plezier van goed eten terug op tafel:

  ‘Niet voor niets bestaat er zoiets als verleidelijk eten. Niet voor niets voeren geliefden elkaar lekkere hapjes. Niet voor niets zijn moeders gelukkig als ze hun kinderen goed zien eten. Als je er zo over nadenkt, dan is praten over eten niet gauw gezeur, al kan het dat gerust worden. Eten verdient onze aandacht, en zelf plukken, zelf koken, zelf slachten, zelf braden, vullen, blussen, op smaak maken en versieren vergroot die aandacht. Tijd aan koken en eten besteed is, mits er niet overdreven wordt, niet gauw verspilde tijd. Koken is belangrijk.’  Extra informatie:

  Hardback
  368 pagina's
  Met illustraties
  November 2022
  688 gram
  237 x 150 x 35 mm
  EAN: 9789028223264
  Uitgeverij G.A. Van Oorschot B.V.

  Bij u in huis op: woensdag
  Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen