Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Marja Veen, Renée Olman,Opnieuw de gelukkige klas
  • Marja Veen, Renée Olman,Opnieuw de gelukkige klas
Marja Veen, Renée Olman,Opnieuw de gelukkige klas
Opnieuw de gelukkige klas
handboek voor stagiaires en beginnende leerkrachten in het basisonderwijs
€ 26.00

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen

Wat doe je als leerlingen niet naar je luisteren, als een collega heel anders tegen de onderwijspraktijk aankijkt, of als je denkt dat een les is mislukt? Hoe ga je om met pesten, een boze ouder, of een bezoek van de Inspectie van het Onderwijs? Als stagiaire of (beginnende) leerkracht in het basisonderwijs kun je met nogal wat vragen zitten.

Geïnspireerd door het boek `De gelukkige klas` van Theo Thijssen schreven Marja Veen en Renée Olman `Opnieuw de gelukkige klas`. Een boek waarin je ontdekt en ervaart hoe je elke dag respectvol met kinderen omgaat en met plezier met ze werkt, ook bij tegenslag of problemen. De juiste professionele houding tegenover kinderen, maar ook tegenover ouders, collega`s, en directie: het valt te leren.

`Opnieuw de gelukkige klas` is een boek uit de onderwijspraktijk. Het is zeer leesbaar met veel herkenbare voorbeelden en bruikbare tips. Precies wat je als stagiaire of beginnende leerkracht nodig hebt, maar ook nuttig als je al wat langer voor de klas staat.

"Ja, hij bestaat echt: De gelukkige klas. Het zijn momenten waarop je als leerkracht voelt: nu is het er.Dit boek geeft ervaren leerkrachten veel momenten van herkenning en een mogelijkheid om weer eens met een frisse blik naar zichzelf te kijken. Voor beginnende leerkrachten en stagiaires is dit boek een aanwinst. Het is een bron van informatie, met veel kennis, humor en liefde geschreven. Met dit boek op je nachtkastje bereik je zeker ook jouw gelukkige klas." - Rik Thijssen, kleindochter van Theo Thijssen

Marja Veen en Renée Olman, leerkrachten basisonderwijs, oud-collega`s. Beiden met een grote liefde voor het vak. Schrijven zoals ze zijn: gedreven, positief en enthousiast. Ieder met meer dan vijfentwintig jaar onderwijservaring van onderbouw tot bovenbouw.

Meer info op www.opnieuwdegelukkigeklas.nl


Extra informatie:

Paperback / softback
164 pagina's
Met illustraties
November 2012
363 gram
244 x 171 x 10 mm
EAN: 9789023250777
Koninklijke Van Gorcum b.v.

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen