Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Marissa Meyer,Vervloekt
  • Marissa Meyer,Vervloekt
Marissa Meyer,Vervloekt
Vervloekt
Het bloedstollende vervolg op Verguld
Verguld 2
€ 25.99
24 Bij u in huis op: zaterdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in HeerenveenThe Lunar Chronicles-auteur Marissa Meyer sluit met dit bloedstollende vervolg op `Verguld` haar duologie over Repelsteeltje af.


Het is een chaos in het kasteel van Adalheid. Serilda wordt steeds verder meegesleurd in het dodelijke spelletje van de Erlkönig, terwijl ze tegelijkertijd Gold probeert te helpen zijn herinneringen terug te krijgen.
Al snel wordt duidelijk dat de Erlkönig Serilda gebruikt om zijn ware liefde Perchta terug te brengen uit Verlohren. Maar daar stopt het niet... Om de zeven goden te strafen die de Duisteren al die tijd gevangen hebben gehouden, zal de Erlkönig de levens van iedereen buiten de sluier op het spel zetten.
De tijd begint te dringen voor Serilda en Gold. Kunnen ze de Erlkönig tegenhouden, hun zielen bevrijden en ontsnappen uit het kasteel voordat de Oneindige Maan hen voor altijd vervloekt?


`Vervloekt` verschijnt als limited edition; waar `Verguld` helemaal goud was, is `Vervloekt` helemaal rood. Een rood omslag, rood folie, rode schutbladen en rood op snee, omhuld met een betoverend stofomslag.


Extra informatie:
Verguld 2
Hardback
592 pagina's
December 2022
718 gram
216 x 146 x 39 mm
EAN: 9789463493970
Blossom Books

24 Bij u in huis op: zaterdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen