Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Marissa Meyer,Levana
  • Marissa Meyer,Levana
Marissa Meyer,Levana
Levana
The Lunar Chronicles 3,5
€ 13.99
24 Bij u in huis op: zaterdag
Bestel vóór: 21:00Levana is een spin off van de Lunar Chronicles en vertelt het verhaal van koningin Levana. Je kunt dit deel het beste tussen Cress en Winter in lezen.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand
Wie is de mooiste van het land?

Lezers van de Lunar Chronicles kennen koningin Levana als een meedogenloze heerseres, die haar glamour gebruikt om de macht te houden. Maar lang voordat ze het pad van Cinder, Scarlet en Cress kruiste, was Levana een heel ander iemand. Haar verhaal is nog nooit verteld. Tot nu.


Recensie:
NBD Biblion
S.E. van Zonneveld 23-08-2017
'Als jong meisje loopt prinses Levana door toedoen van haar harteloze zus Channary ernstige brandwonden op, waardoor haar gezicht blijvend verminkt is. Gelukkig kan zijn gebruikmaken van glamours die haar uiterlijk kunnen veranderen. Als Channary - die korte tijd koningin is geweest - sterft, laat zij haar driejarige dochtertje Selene achter. Tot het kind dertien jaar is, wordt Levana aangesteld als regentes. Dit bevalt haar zo goed dat ze een plan bedenkt om Selene weg te werken. Zelfstandig te lezen tussendeel van de serie `The Lunar Chronicles`, waarin Levana verandert van een onschuldig meisje in een manipulatieve, egocentrische tiran. Het speelt zich af op Luna vóór de boeken `Cinder`, `Scarlet` en `Cress`. Met haar glamours en manipulaties - gebruikelijk aan het hof van Luna - weet Levana zich voor iedereen te verbergen en alles naar haar hand te zetten. Ook de knappe lijfwacht Evret komt klem te zitten in Levana`s web, als zij hem haar eenzijdige liefde opdringt. Zij zal bij de lezer zowel medelijden als weerzin opwekken. Boeiend en prettig te lezen fantasyverhaal. Vanaf ca. 15 jaar.'

Extra informatie:
The Lunar Chronicles 3,5
Hardback
300 pagina's
Met illustraties
Mei 2017
362 gram
218 x 140 x 22 mm
EAN: 9789020678871
Blossom Books

24 Bij u in huis op: zaterdag
Bestel vóór: 21:00