Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Marije van `t Verlaat,Sportmanagement, 4e editie met MyLab NL toegangscode
  • Marije van `t Verlaat,Sportmanagement, 4e editie met MyLab NL toegangscode
Marije van `t Verlaat,Sportmanagement, 4e editie met MyLab NL toegangscode
Sportmanagement, 4e editie met MyLab NL toegangscode
€ 44.95
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


Sportmanagement biedt de toekomstige sportmanager alles wat nodig is om te scoren! Dit praktijkgerichte boek beschrijft op heldere wijze de belangrijkste facetten van sportmanagement. Na een inleidend deel over de (inter)nationale sportwereld en de infrastructuur van sport, is er ruim aandacht voor vraagstukken waarmee sportmanagers te maken krij gen, zoals strategie, cultuur, HRM, financiën, sportrecht, ethiek, en de impact van sociale media. Deze 4e editie is volledig geactualiseerd en bevat aansprekende nieuwe cases en voorbeelden.

Aantrekkelijke foto’s en illustraties ondersteunen de theorie en toetsen deze aan de praktijk. Waar het boek zijn oorsprong vindt bij John Beech en Simon Chadwick van de Coventry Business School in Engeland, heeft Marije van ’t Verlaat het door de jaren heen steeds meer toegespitst op de specifieke behoeften van Nederlandstalige sportmanagers. Deze 4e editie is dan ook inmiddels uitgegroeid tot een volledig lokaal ontwikkelde uitgave.

Sportmanagement is geschreven voor studenten van opleidingen die zich (in)direct richten op sport en actieve vrijetijdsbesteding. Verder is het geschikt voor iedereen die werkzaam is in de sport en die zich om professionele redenen wil verdiepen in sportmanagement.

Marije van ’t Verlaat is docent Sportmanagement en Sportbeleid bij de opleiding SPECO/Johan Cruyff Academy aan Fontys Economische Hogeschool Tilburg.
Sportmanagement wordt geleverd met een toegangscode voor MyLab: een online leeromgeving met ondersteunend studie- en lesmateriaal. Je vindt hier onder
andere:
• Het volledige boek in digitale vorm (eText)
• Begrippentrainer
• Figuren en tabellen
• Toetsvragen
• Cases
• Video’s

www.pearsonmylab.nl
www.pearsonmylab.be
www.pearson.com/nl
www.pearson.com/beExtra informatie:

Paperback / softback
Met illustraties
April 2021
670 gram
239 x 172 x 17 mm
EAN: 9789043037594
Pearson Benelux B.V.

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen