Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  • Marieke Henselmans, Erica Verdegaal,Crisis. Wat te doen?
  • Marieke Henselmans, Erica Verdegaal,Crisis. Wat te doen?
Marieke Henselmans, Erica Verdegaal,Crisis. Wat te doen?
Crisis. Wat te doen?
Van rood naar groen
€ 19.99
Bij u in huis op: dinsdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel


Niemand heeft ervaring met een pandemie. En elke crisis valt rauw op ons dak. Kom ik straks nog rond? Hou ik mijn baan? Wat gaan de aandelen en huizenprijzen doen? Relax. Dit hulp- en werkboek sleept je de crisis door met visie, creativiteit, nieuwe inzichten, praktische oefeningen en humor. Eerst gaat de thermometer in je geldzaken en krijg je code rood, geel of groen – met gouden tips voor wat je moet doen. Ook ga je een geldcrisis oefenen. Dan ben je voorbereid. Vele inspirerende ervaringsverhalen zorgen dat je deze crisis ook emotioneel overleeft. En de volgende. Of je nu een zzp’er, vaste of flexwerker, babyboomer, klein- of grootverdiener bent. Erica Verdegaal is econoom, Marieke Henselmans is besparingsdeskundige. Beiden schrijven sinds de jaren negentig over geldzaken voor tal van bekende tijdschriften en kranten, zoals het Financieele Dagblad, NRC en het AD. Bij elkaar publiceerden ze tientallen boeken die steevast positief worden ontvangen en geprezen om hun helderheid en humor.


Recensie:
Algemeen Dagblad
Annelies Bontjes 03-07-2020
'Auteurs Marieke Henselmans en Erica Verdegaal helpen je de crisis te bezweren. Aanpakken dus, die geldzaken. Die worden volgens Henselmans ook leuker als je je erin verdiept en daardoor inzicht krijgt: `Meten is weten.` Grip hebben op geld is volgens Erica Verdegaal uiteindelijk ook belangrijk voor gezondheid, geluk en rust. `Geld is net als zuurstof: je kunt niet zonder. Daarom moet iedereen ermee aan de slag gaan.` Crisis! Wat te doen? Van rood naar groen, Uitgeverij Genoeg, €19,95.'

Extra informatie:

Paperback / softback
192 pagina's
Met illustraties
Juni 2020
304 gram
211 x 150 x 19 mm
EAN: 9789490298128
Uitgeverij Genoeg

Bij u in huis op: dinsdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel