Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Marian Koek,Ik verdien meer!
  • Marian Koek,Ik verdien meer!
Marian Koek,Ik verdien meer!
Ik verdien meer!
in 10 stappen naar betere resultaten in je business
€ 20.00
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Werk je hard, maar levert dit niet de resultaten op die je had gehoopt? Vraag je niet de prijzen die je waard bent? Wil je groeien en wil je meer klanten en meer omzet? Maar wil je ook meer vrijheid en meer vrije tijd? Dan is dit boek voor jou! Want jij verdient meer!

Dit boek geeft je de juiste mindset en strategie om:
Meer voldoening te halen uit je business - Te focussen op dat wat betere resultaten geeft - (Financiële) doelen te stellen en te bereiken - Te groeien door slimmer te werken - Beter om te gaan met de onzekerheden van het ondernemerschap - Meer klanten, meer omzet en betere resultaten te bereiken.

Inclusief interviews met Katinka Michiels (Power2Bloom), Lucinda Douglas (Yes You Can Woman), Daisy Goddijn (Expertboek) en Mariëtte van Beek (Reisomtereizen).

OVER DE AUTEUR:
Marian Koek is accountant, trainer, Money Mindset Coach en boeddhist. Zij is de bedenker van de Creating Value Cards, gebaseerd op haar stappenplan de `BIZZ Road Map`: in 10 stappen naar slimmer werken, meer balans en betere resultaten in je business. Met haar stappenplan helpt zij vrouwelijke ondernemers hun (financiële) doelen te bereiken en een gelukkiger ondernemer te zijn.


Kom in actie en ga samen met Marian Koek op dit businesspad. Laat je inspireren en motiveren voor een gelukkiger bestaan als ondernemer. Verdien meer!


Extra informatie:

Paperback / softback
Juni 2018
264 gram
150 x 140 x 20 mm
EAN: 9789492926173
ExpertBoek

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen