Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Maria Rita Sorce,Van Dale oefenboek grammatica Italiaans
  • Maria Rita Sorce,Van Dale oefenboek grammatica Italiaans
Maria Rita Sorce,Van Dale oefenboek grammatica Italiaans
Van Dale oefenboek grammatica Italiaans
€ 25.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenOefenen maar! Met het Van Dale Oefenboek grammatica ItaliaansDit oefenmateriaal maakten we op veler verzoek van docenten. Grammatica kun je het beste leren door er veel mee te oefenen. Met dit Van Dale Oefenboek grammatica Italiaans krijg je snel de geleerde grammatica onder de knie. En door de vele afbeeldingen en voorbeeldzinnen wordt de woordenschat vergroot. O.a. geschikt voor het volwassenenonderwijs, bij taalcursussen en als extra materiaal op de middelbare school. Het papier is zo gekozen dat je er lekker op kunt schrijven. De antwoorden zijn beschikbaar op de website van Van Dale zodat je de oefeningen ook zelf kunt nakijken.De Van Dale Oefenboeken grammatica zijn rijk geïllustreerd en geschreven door ervaren taaldocenten. Ze zijn onmisbaar voor iedereen die een taal leert.Verkrijgbaar in de talen Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans.Ook verkrijgbaar:

- de Van Dale Grammatica`s voor grip op grammatica. Verkrijgbaar in de talen Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Zweeds.

- de Van Dale Werkwoordgrammatica’s, voor het vervoegen én begrijpen van werkwoorden. Verkrijgbaar in de talen Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans.
Extra informatie:

Paperback / softback
256 pagina's
Met illustraties
November 2018
492 gram
231 x 200 x 17 mm
EAN: 9789460774997
Van Dale

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen