Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Maria Genova,Komt een vrouw bij de hacker
  • Maria Genova,Komt een vrouw bij de hacker
Maria Genova,Komt een vrouw bij de hacker
Komt een vrouw bij de hacker
€ 14.99

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Iedereen klikt wel `s argeloos een linkje aan op een website. Steeds vaker heeft dit schokkende gevolgen. Opeens staan er honderden gestolen auto`s op je naam, wordt je bankpas geblokkeerd en bonzen deurwaarders op je deur. Tot overmaat van ramp houdt de politie je aan voor delicten die je niet gepleegd hebt.

Welkom in de wereld van de identiteitsfraude. Alleen in Nederland en Vlaanderen zijn dagelijks vele honderden mensen het slachtoffer van deze vorm van criminaliteit. Hun aantal groeit razendsnel. Justitie staat met de handen in het haar.

In `Komt een vrouw bij de h@cker` toont Maria Genova aan dat je geen bijzondere talenten hoeft te hebben om alles over iemand te weten te komen, om leningen op zijn naam af te sluiten of om te zorgen dat de verkeerde persoon in de gevangenis belandt. Voor haar boek laat Maria Genova zich hacken. Met een onthutsend resultaat. Ook begeeft ze zich zelf op het schimmige hackerspad.

Na een schokkende, maar soms ook hilarische zoektocht op het randje van de privacy, kijk je met heel andere ogen naar je computer. Het boek eindigt met talloze tips van experts om identiteitsfraude te voorkomen.

Journaliste Maria Genova (1973) werkt voor kranten en tijdschriften. Ze schreef onder meer columns voor Trouw en opiniestukken voor de VARA-site. Haar boeken handelen over grote maatschappelijke problemen en zijn taboedoorbrekend. Ze oogsten veel bijval. Zo gaat Het Duivelskind over foute ouders en falende jeugdzorg.

Extra informatie:
True Crime
Paperback / softback
224 pagina's
Met illustraties
Februari 2014
332 gram
210 x 136 x 22 mm
EAN: 9789089752925
Just Publishers

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen