Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Marc van Geest,Hockeyoefeningen voor veld en zaal
  • Marc van Geest,Hockeyoefeningen voor veld en zaal
Marc van Geest,Hockeyoefeningen voor veld en zaal
Hockeyoefeningen voor veld en zaal
€ 24.99

24 Bij u in huis op: dinsdag

Hockeyoefeningen voor veld en zaal van Marc van Geest bevat meer dan 200 leerzame en uitdagende oefeningen en partijvormen. Het boek is onderverdeeld in twee delen: één voor in de zaal en één voor op het veld. In respectievelijk vijf en zeven categorieën en met verschillende moeilijkheidsniveaus biedt Van Geest zowel basisoefeningen die op elk niveau te trainen zijn, als meer complexe, tactische oefeningen die zelfs op het hoogste niveau uitdagend blijven.

Marc van Geest is gediplomeerd hockeytrainer en leercoach voor de KNHB. Als coach is hij de afgelopen jaren met Ring Pass Delft MC1 twee keer landskampioen in de zaal (2009 en 2011) en één keer landskampioen veld (2011) geworden.

Recensie:
NBD Biblion
Jacqueline Wouda 27-08-2014
'Uitgebreide verzameling trainingsvormen, bestemd voor volwassenen die hockeytrainingen verzorgen op zowel het veld als in de zaal. Het boek biedt in het totaal 190 trainingsoefeningen (70 zaal en 120 veld), met de aanwijzingen om die te differentiëren naar vijf verschillende niveaus. Behandeld worden: inspeeloefeningen, drijf- en dribbeltechnieken, basistechnieken, passoefeningen cirkelspel en scoren, overtallen en weerstand en spel- en partijvormen. De oefeningen worden duidelijk weergegeven met velddiagrammen en pijlsituaties. Bij elke oefeningen staat vermeld wat de trainingsdoelen zijn en wat de aandachtspunten voor de trainer zijn. Het geheel is zeer goed verzorgd, duidelijk en volledig in kleur uitgevoerd, waardoor het een zeer praktisch handboek is voor hockeytrainers.'

Extra informatie:

Paperback / softback
256 pagina's
Met illustraties
Mei 2014
664 gram
226 x 174 x 18 mm
EAN: 9789048310227
Veltman Uitgevers B.V.

24 Bij u in huis op: dinsdag