Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

Marc,Verhaegen/ Kragt,,Jan,Eureducation 01
Het geheim van Michiel de Ruyter
€ 7.95

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen


Dit verhaal maakt je getuige van het onvoorstelbaar avontuurlijke leven van zeeheld Michiel de Ruyter. Verre reizen naar Afrika en de Caribische eilanden, met zeegevechten en levensbedreigende stormen op zee als dagelijkse kost. Gevangengenomen, ontsnapt en uiteindelijk bevorderd tot admiraal groeit Michiel uit tot de groofsfe zeeheld van Europa. Ademloos volg je Michiel in zijn gevechten tegen Duinkerker piraten en later tegen de onverslaanbaar gewaande Engelse oorlogsvloot. Ontdek het geheim van deze Vlissingse deugniet, die ondanks al zijn overwinningen, \/ooral zichzelf is gebleven.

Begaan met jongeren willen Mare Verhaegen en Jan Kragt met het beeldverhaal en andere media een bijdrage leveren aan de kennis en het begrip van jongeren voor eikaars cultuur en geschiedenis. Een pakkend verhaal, humor en de indrukwekkende tekeningen van Mare Verhaegen zijn daarbij vaste ingrediënten. Mare Verhaegen is bekend van de strips Senne en Sanne, De Ongewenste, Cycloman, Fil Marver en Suske en Wiske.


Extra informatie:
Eureducation
Paperback
48 pagina's
Juli 2007
297x212x5 mm
EAN: 9789081131414
Eureducation

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen