Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  Marc Pennartz,De vermoedelijke moordenaar van Olof Palme
  De vermoedelijke moordenaar van Olof Palme
  Het echte verhaal achter de moord op de Zweedse premier
  € 22.50
  24 Bij u in huis op: zaterdag
  Bestel vóór: 21:00  Wie vermoordde de Zweedse premier Olof Palme? Meer dan 34 jaar hield deze vraag Zweden in de ban. Op 10 juni 2020 presenteerde justitie een mogelijke dader: de intussen overleden Stig Engström. 
Is het raadsel nu opgelost?
  De Nederlandse schrijver Marc Pennartz, die het onderzoek al jaren van nabij volgt, denkt van niet. In dit boek onthult hij tot voor kort geheime dossierstukken die in een heel andere richting wijzen.


  Dit is het verhaal van `het vergeten spoor`: de eenzaat Christer Andersson. Hij stond lang bovenaan het verdachtenlijstje. Telkens ontsnapte hij aan een arrestatie. Tot aan het tragische einde van zijn leven.

  Voor het eerst komen Andersson en zijn familie zelf aan het woord. Zo krijgen we inzage in de psyche van een man die bij velen angst inboezemde. En die, anders dan Engström, de middelen en de mogelijkheid had om Palme te doden.

  Tegelijkertijd kijken we mee over de schouder van de politie en zien we hoe Zweden verdwaalt in de zoektocht naar de waarheid.

  Marc Pennartz woonde en werkte geruime tijd in Zweden. Zijn vorige boek, `10 Redenen waarom Zweden de moord op Olof Palme niet oplost`, leidde tot veel media-aandacht in Nederland en België.


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  296 pagina's
  Met illustraties
  Februari 2021
  432 gram
  210 x 148 x 27 mm
  EAN: 9789464188028
  Brave New Books

  24 Bij u in huis op: zaterdag
  Bestel vóór: 21:00