Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Mano Bouzamour,Bestsellerboy
  • Mano Bouzamour,Bestsellerboy
Mano Bouzamour,Bestsellerboy
Bestsellerboy
€ 20.00
24 Bij u in huis op: vrijdag
Bestel vóór: 13:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in HeerenveenMohamed Zebbi, een jongen van de straat, heeft één droom: de literaire wereld bestormen. Wanneer zijn debuutroman Mohamed, de proleet verschijnt, is zijn naam in één klap gevestigd. Maar zijn ouders zetten hem uit huis en door zijn vrienden wordt hij verstoten. Hier begint zijn zwerftocht door Amsterdam op zoek naar een thuis.

Bestsellerboy is een betoverende, opwindende en geestige roman. Een stormachtig verhaal vol seks, spanning en eenzaamheid. Over de liefde, idealen en verscheurdheid van een jonge stadsbewoner.

Mano Bouzamour (1991) schreef het internationaal geprezen De belofte van Pisa, in 2014 de bestverkochte debuutroman van Nederland. De film-, theater- en hoorspelrechten van het boek zijn verkocht, net als de Duitse en Spaanse vertaalrechten. Op het moment beleeft De belofte van Pisa de 28ste druk.

De film- en tv-rechten van Bestsellerboy zijn verkocht aan het Amerikaanse CBS Studios. Bouzamour schrijft samen met Robert Alberdingk Thijm (A’dam-E.V.A. en Dunya & Desie) aan de achtdelige serie die in 2022 te zien zal zijn.

‘Mano kan fantastisch verhalen vertellen.’
Joris Luyendijk

‘Uitsluitend uitgegeven omdat Bouzamour een migrantenkind is.’
Sylvia Witteman, de Volkskrant
Extra informatie:

Paperback / softback
304 pagina's
November 2022
436 gram
213 x 137 x 26 mm
EAN: 9789044653083
Prometheus

24 Bij u in huis op: vrijdag
Bestel vóór: 13:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen