Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

Kinderboekenweek 2022, van 5 t/m 16 oktober.

  • Maggie O`Farrell,Hamnet
  • Maggie O`Farrell,Hamnet
Maggie O`Farrell,Hamnet
Hamnet
€ 24.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenOp een zomerdag in 1596 gaat Judith, een jong meisje uit Stratford-upon-Avon met een flinke griep in bed liggen. Haar tweelingbroer Hamnet zoekt overal vergeefs om hulp. Hun moeder, Agnes, is ver buiten het dorp met haar geneeskrachtige planten in de weer. Hun vader werkt in Londen als toneelschrijver. Beide ouders hebben nog geen idee dat een van hun kinderen de week niet zal overleven.
Hamnet is een aangrijpende pageturner geïnspireerd op de zoon van William Shakespeare. Het is het verhaal van een zoon van een handschoenmaker die in navolging van de liefde zijn vaders regels aan zijn laars lapt, het verhaal van de vrouw voor wie hij valt, en hun familie. Een verhaal over moed, verdriet en liefde, over de unieke band tussen tweelingen, en over een vlo die in Alexandrië op een schip richting Europa terechtkomt. Maar bovenal het onvergetelijke verhaal van een jongen wiens naam werd gegeven aan een van de meest gevierde stukken ooit geschreven.

Over Ik ben ik ben ik ben:
‘Het eerste non-fictieboek van de geweldige O’Farrell is al net zo verpletterend als haar romans… Adembenemend goed.’ – VPRO Gids
‘Een extreem levendige autobiografie. […] een lofzang op het leven.’ – De Standaard


Extra informatie:

Paperback / softback
400 pagina's
April 2020
510 gram
215 x 136 x 33 mm
EAN: 9789038808345
Nijgh & Van Ditmar

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen