Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  • Mads Peder Nordbo,De vrouw met het dodenmasker
  • Mads Peder Nordbo,De vrouw met het dodenmasker
Mads Peder Nordbo,De vrouw met het dodenmasker
De vrouw met het dodenmasker
€ 21.99
Bij u in huis op: dinsdag


De vrouw met het dodenmasker van Mads Peder Nordbo – auteur van Meisje zonder huid en Koude angst – is bloedstollend spannend: een ijzingwekkende Arctische thriller!

Een moord. Een verdwijning. Er kan maar één dader zijn…

Een man wordt dood aangetroffen op de bodem van een put bij een oude Vikingruïne. Wanneer de politie sporen vindt die erop wijzen dat de man vermoord is door een vrouw die zes maanden eerder is overleden, breekt er paniek uit in de kleine Groenlandse gemeenschap. Is de moordenaar een levende dode? Een Qivittoq, een mythisch wezen dat uit is op wraak?

De politie richt zich op Tupaarnaq, die van de aardbodem verdwenen lijkt. Haar enige vriend, journalist Matthew Cave, voelt zich gedwongen haar te vinden voordat de politie haar vindt. Hij reist naar Denemarken om meer over haar verleden te weten te komen, en ontdekt dat Tupaarnaq niet de persoon is voor wie hij haar aanzag. Als hij terugkeert naar Groenland hoort hij dat er meer lijken zijn gevonden. Dan wordt hij wakker, besmeurd met bloed, en is hij zelf opeens een verdachte…

`Fans van Scandinavische thrillers kunnen deze auteur aan hun lijstje toevoegen.` – Kirkus Reviews
Extra informatie:

Paperback / softback
392 pagina's
September 2020
511 gram
215 x 136 x 32 mm
EAN: 9789026352256
Ambo|Anthos

Bij u in huis op: dinsdag