Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  Maaike Verstraete,Leven om te floreren
  Leven om te floreren
  Positieve psychologie als levenskunst
  € 30.00
  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


  Dit boek is geschreven voor mensenfluisteraars die ‘hun’ mensen verder willen begeleiden van `wel oké` naar werkelijk floreren. Want je kan het Goede Leven leren. Je kan anderen én jezelf verder brengen in de richting van een optimaal geleefd leven, zelfs zonder iets aan de externe omstandigheden te veranderen, enkel door binnenwerk.

  Leven vanuit je volle potentieel, dat betekent zowel het lichte als de schaduwkant diep durven ervaren. Als je radicaal kan waarderen wat er is, ook wat moeilijk of lastig is, kan je groeien door tegenslag. Ook dat hoort bij het Goede Leven. En als je kiest voor wat moeiteloos gaat, kan je echt waarde toevoegen voor anderen. Als je floreert, heb je sterkere sociale relaties. Bovendien werkt het ook omgekeerd: goed doen voor anderen verhoogt ook jouw welbevinden.

  Dit boek laat helder zien hoe je ongeacht de externe omstandigheden jezelf en anderen kan leren floreren: het is echt binnenwerk. Gelijkmoedigheid, empathie, altruïsme, kiezen voor moeiteloosheid, het begint bij jezelf. Zo binnen, zo buiten: wat je goed voor jezelf kan, kan je ook beter voor en bij anderen. Maaike Verstraete toont helder en speels maar tegelijk stevig wetenschappelijk onderbouwd welke ingrediënten nodig zijn om te floreren, en welke instrumenten je kan inzetten om betekenisvol te leven. Dit boek is een krachtige, inspirerende compagnon de route voor al wie anderen begeleidt in leer- en ontwikkelingsprocessen: coaches, therapeuten, psychologen en leerkrachten

  Maaike is master in de klinische psychologie en in de positieve psychologie, met twintig jaar ervaring als coach, supervisor, adviseur en trainer. Ze creëert onlinetrainingen voor mensenfluisteraars met kennis en tools uit de positieve psychologie.


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  April 2021
  358 gram
  245 x 170 x 16 mm
  EAN: 9789463372831
  Pelckmans uitgevers – KCC

  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen