Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Maaike Hartjes,Burn-out dagboek
  • Maaike Hartjes,Burn-out dagboek
Maaike Hartjes,Burn-out dagboek
Burn-out dagboek
€ 22.50
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenNa een grote, frustrerende opdracht kan illustrator Maaike Hartjes opeens helemaal niks meer. Alleen al de gedachte aan werk is haar te veel. Als een maand rust weinig verbetering brengt, probeert ze zichzelf te motiveren door een dagboek bij te gaan houden, maar wel op haar eigen manier: met tekeningen en collages.


In Burn-out dagboek geeft Maaike Hartjes de lezer een kijkje in dat dagboek. We lezen mee over haar paniekaanvallen, vermoeidheid en depressieve gevoelens, maar ook over haar zoektocht naar oplossingen. Want waarom kan ze geen ‘nee’ tegen werk zeggen?
Waarom is het nooit genoeg? En waarom krijgen andere mensen geen burn-out en zij wel? Maaike praat met vrienden en collega’s over hoe zij met stress omgaan, en analyseert eerlijk haar eigen gedachten en gevoelens. Over dit alles vertelt ze met humor, fantasie en relativeringsvermogen in kleurrijke tekeningen.


‘Herkenbaarheid is altijd een troef van haar werk geweest, maar Hartjes vertelt ook heel vloeiend en schijnbaar simpel, wat van dit potentieel zware boek toch vlotte lectuur maakt. Dit boek over burn-out geeft ons artistieke energie.’ **** – Knack


Extra informatie:

Paperback / softback
240 pagina's
Oktober 2021
599 gram
229 x 170 x 20 mm
EAN: 9789038811031
Nijgh & Van Ditmar

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen