Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Maaike Dijkstra,Stilte zijn
  • Maaike Dijkstra,Stilte zijn
Maaike Dijkstra,Stilte zijn
Stilte zijn
Meditaties en inspiraties over bewustzijn
€ 21.90
24 Bij u in huis op: dinsdag
Bestel vóór: 13:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in HeerenveenEen prachtig geïllustreerd cadeauboekje vol inspiraties en meditaties over stilte. Het perfecte geschenk voor iedereen die verlangt naar vrede en waarheid.

Dit boek is geschreven voor iedereen die verlangt naar vrede en waarheid. Het bevat inspiratie en meditaties over stilte. Stilte verwijst hierin niet naar de afwezigheid van geluid, maar naar de afwezigheid van het persoonlijke zelf. Het boek is een uitnodiging tot zelfonderzoek, dat kan leiden tot het ontdekken van je ware aard als bewustzijn.

Stilte zijn toont het proces van ontwaken op verschillende niveaus: de herkenning op het niveau van je hoofd, je hart en je buik – tot werkelijk thuis zijn. Leven in volledige overgave. Werkelijk thuis zijn is zien dat je geen controle hebt over het leven en dat je ware aard stilte en vrede is. Daarmee ontstaat een geheel nieuw leven: levendig, mysterieus, oorspronkelijk en liefdevol. Zonder de verkramping en spanning verbonden met het denken. Je ziet dat het leven geheel onpersoonlijk plaatsvindt.


Extra informatie:

Hardback
160 pagina's
Met illustraties
December 2021
284 gram
188 x 153 x 16 mm
EAN: 9789493228320
Samsara Uitgeverij b.v.

24 Bij u in huis op: dinsdag
Bestel vóór: 13:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen