Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  • M.J. Arlidge,Iene Miene Mutte
  • M.J. Arlidge,Iene Miene Mutte
M.J. Arlidge,Iene Miene Mutte
Iene Miene Mutte
De een leeft. De ander sterft. Kies maar...
Helen Grace 1
€ 13.99
Bij u in huis op: vrijdag


dwarsligger 428

‘Iene miene mutte’ van M.J. Arlidge gaat over een seriemoordenaar die mensen in tweetallen ontvoert, ze vasthoudt en uithongert. Vervolgens krijgen ze een duivels dilemma voorgelegd: doden of gedood worden. De overlevenden blijven gebroken en vol schuldgevoel achter. Inspecteur Helen Grace en haar team maken jacht op de moordenaar. De slachtoffers lijken lukraak gekozen, de plaats van het misdrijf zorgvuldig uitgekiend. Iets moet alle slachtoffers met elkaar verbinden, maar wat?

M.J. Arlidge schrijft al vijftien jaar voor verschillende Britse crimeseries, waaronder ‘Silent Witness’. ‘Iene miene mutte’ is deel 1 in de serie met Helen Grace.

Voor de fans van Karin Slaughter en Jo Nesbø.


Formaat: Dwarsligger
Dwarsligger® is een compleet boek in een handzaam formaat: net zo klein en licht als een mobiele telefoon en 100% leesbaar. Door zijn compacte formaat en lichte gewicht kan je dwarsligger® gemakkelijk altijd en overal lezen. Ideaal voor bijvoorbeeld onderweg, op vakantie en in bed.

Extra informatie:
Helen Grace 1
Dwarsligger
Met illustraties
Maart 2017
136 gram
120 x 83 x 19 mm
EAN: 9789049805418
Dwarsligger

Bij u in huis op: vrijdag