Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • M.A. de Jong,Zakboek kinderverpleegkunde
  • M.A. de Jong,Zakboek kinderverpleegkunde
M.A. de Jong,Zakboek kinderverpleegkunde
Dejong/beeldman, Jong, M.A. de
Zakboek kinderverpleegkunde
€ 60.95

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Hoe bereid je een kind voor op een pijnlijke ingreep of handeling? Wat zijn symptomen van de verschillende infectieziekten die bij kinderen kunnen voorkomen en hoe worden ze behandeld? Hoe herken je kindermishandeling?
Zakboek Kinderverpleegkunde is geschreven door en voor kinderverpleegkundigen. Het staat boordevol praktische informatie over onderwerpen waarmee je als kinderverpleegkundige dagelijks te maken hebt: neonatologie, medicatieberekening, pijnbestrijding, psychosociale problematiek en nog veel meer. Door het handzame formaat kun je het boekje gemakkelijk bij je dragen op de werkvloer en door de overzichtelijke opzet is de informatie snel en eenvoudig toegankelijk. Heb je behoefte aan méér informatie over een bepaald onderwerp, dan zijn de verwijzingen naar relevante websites en vakliteratuur erg handig. Verder biedt dit zakboekje zo veel ruimte om aantekeningen te maken, dat het je eigen aantekenboekje zou kunnen vervangen.

Dit compacte zakboek is bestemd voor zowel kinderverpleegkundigen als studenten aan de Specialistische Vervolgopleiding Kinderverpleegkunde (SVK). Voor cursisten aan de beroepsbegeleidende leerweg (BBL) en de beroepsopleidende leerweg (BOL) vormt het een goede aanvulling op het bestaande studiemateriaal. Ook aan wijkverpleegkundigen, co–assistenten, huisartsen en anderen die in hun dagelijkse praktijk met zieke kinderen te maken hebben, biedt dit zakboek snel relevante en praktische informatie

Extra informatie:

Paperback / softback
400 pagina's
September 2005
296 gram
170 x 105 x 22 mm
EAN: 9789031344970
Bohn Stafleu van Loghum

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen