Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

M. Fransen,Over seks en relaties
Over seks en relaties
een ethische discussie
€ 16.00

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen


‘Over seks en relaties’ is een open discussie met studenten over ethisch handelen in intieme relaties. Mensen zullen nooit allemaal hetzelfde denken en de schrijfster is zich hiervan bewust, maar geen discussie is voor haar geen optie. Jonge mensen houden van debatteren, maar hebben soms niet genoeg kennis van zaken. Ook ouders en opvoeders hebben vaak niet genoeg argumenten om hun diepgevoelde principes door te geven. ‘Over seks en relaties’ wil in dit gemis voorzien.

‘Wanneer mag volgens jullie seks? Hoeveel dagen per maand is een vrouw vruchtbaar? Hoe kun je aan iemands lichaamstaal zien of hij sekservaring heeft? Wat vinden jullie van promiscue gedrag? Wat zijn verkeerde redenen om een relatie aan te gaan? Wanneer gaat een vrouw weg bij haar man? Waarom is seks tijdens een relatie zo belangrijk?’

Deze en andere persoonlijke vragen stelt de schrijfster aan haar studenten en zij geeft zelf eerlijk en openhartig antwoord. Het levert boeiende gesprekken op, waarbij de argumenten voor ethisch gedrag en de Christelijke moraal vanzelf aan de orde komen. Nu echtscheiding en relatieproblemen zoveel voorkomen is het belangrijk dat er ook vanuit een ethische hoek voorlichting gegeven wordt. Het geluk van jonge mensen staat op het spel.

Prikkelend, nuttig, provocerend, verrassend.

De anekdotes en persoonlijke verhalen zullen u veel leesplezier geven. Ethiek kan leuk zijn, dat bewijst dit boek.

Extra informatie:

Paperback / softback
100 pagina's
Met illustraties
Januari 2011
142 gram
215 x 135 x 9 mm
EAN: 9789086661695
Boekenplan

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen