Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  Lydia Van Oort,Ik de Boudicca
  Ik de Boudicca
  Priesteres, Koningin en Vrijheidsstrijder
  € 16.95
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen  Dit boek is een registratie van de herkenning en spontane herbeleving door Lydia van een eerdere incarnatie. Een eerder leven dat behoorlijk pittig was en dat zij in eerste instantie ook niet wilde aanvaarden. Om verschillende redenen en zeker omdat het een bekende historische persoon is. De Keltische Koningin en Priesteres de Boudicca.
  Deze beleving is belangrijk, omdat het mensen wellicht kan helpen invloeden uit eerdere incarnaties te leren herkennen. Voor een beter begrip hoe een incarnatie invloed kan hebben op het huidige leven. Mensen leren hierdoor zichzelf beter kennen. Als er storingen zijn vanuit een incarnatie kun je deze mogelijk oplossen. Hierdoor ontstaat er meer innerlijke rust en ruimte in het huidige leven.
  Lydia van Oort (1958) heeft tientallen jaren ervaring met het intuïtief tekenen en schilderen van overleden dierbaren, gidsen, engelen en de betekenis van eerdere incarnaties voor het huidige leven. Na dit jarenlang hobbymatig te hebben gedaan naast een reguliere baan heeft ze in 2005 heeft zij de stap gemaakt als zelfstandig kunstenaar en energetisch coach.


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  75 pagina's
  Met illustraties
  Februari 2022
  104 gram
  215 x 135 x 5 mm
  EAN: 9789464355789
  Brave New Books

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen