Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  Luisah Teish,Jambalaya
  Jambalaya
  Memoires, spirituele lessen en natuurwijsheid uit Afro-Amerikaanse tradities
  € 24.90
  24 Bij u in huis op: dinsdag
  Bestel vóór: 21:00  Een feministische klassieker die ons opnieuw in contact brengt met natuurlijke en vrouwelijke spiritualiteit.

  Een opgefriste editie van Jambalaya: Het manifest van een natuurlijke vrouw (over persoonlijke bezweringen en praktische rituelen) – geactualiseerd met een notitie van de auteur over de veranderingen die hebben plaatsgevonden in de 30 jaar sinds de oorspronkelijke publicatie.
  Sinds de oorspronkelijke publicatie in 1985 is Jambalaya een klassieker geworden onder docenten in vrouwelijke spiritualiteit, beoefenaars van traditionele Afrikaanse religies, milieuactivisten en culturele creatieven. Het is een mix van memoires, spirituele lessen en praktijken uit Afro-Amerikaanse tradities zoals Ifa/Orisha, en Voodoo uit New Orleans, en biedt een fascinerende introductie in de wereld van op de natuur gebaseerde spiritualiteit, godinnenverering, en rituelen uit de Afrikaanse diaspora. De wijsheid van Jambalaya is vandaag de dag relevanter dan 36 jaar geleden en brengt ons opnieuw in contact met de natuurlijke en spirituele wereld en met de eeuwenoude tradities van de Afrikaanse voorouders, wier stemmen door de tijd heen echoën, ons leiden en zich vermengen met de onze.


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  296 pagina's
  Mei 2022
  518 gram
  230 x 150 x 29 mm
  EAN: 9789493228665
  Samsara Uitgeverij b.v.

  24 Bij u in huis op: dinsdag
  Bestel vóór: 21:00