Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Lucy Strange,De zusjes uit het Verzonken Moeras
  • Lucy Strange,De zusjes uit het Verzonken Moeras
Lucy Strange,De zusjes uit het Verzonken Moeras
De zusjes uit het Verzonken Moeras
€ 18.99
Bij u in huis op: dinsdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen`De zusjes uit het Verzonken Moeras` van Zilveren Griffel-winnaar Lucy Strange is een beklemmend mooi historisch kinderboek vol magie.

Zes zusjes wonen op een armzalige boerderij omgeven door moerasland. Hun vader is een tiran. Hun zorgzame grootmoeder probeert hen te beschermen, maar wat als zij er niet meer is? Het dorpje in de moeraslanden krijgt bezoek van een mysterieus circus, waar de drie oudste zusjes op een avond samen heen gaan. De volgende ochtend is Grace, de oudste, spoorloos verdwenen. Kan Willa haar zus redden van haar lot, en tegelijkertijd aan haar eigen noodlot ontsnappen?

De boeken van Lucy Strange zijn alles wat je van goede boeken verwacht: soms poëtisch, soms beklemmend, maar altijd ontroerend en troostend. In het Verenigd Koninkrijk is Strange een van de belangrijkste jeugdboekenauteurs. Ook hier wordt haar werk hoog gewaardeerd: `Het geheim van het Nachtegaalbos` werd bekroond met een Vlag en Wimpel en `Ons kasteel aan zee` met een Zilveren Griffel. Ook het enthousiast ontvangen jeugdboek `De geest en het meisje` is razend spannend en beeldschoon. Alle boeken zijn nu verkrijgbaar in deze prachtige hardcovereditie, met glanzend folie op het omslag.
Extra informatie:

Hardback
280 pagina's
September 2022
495 gram
213 x 142 x 29 mm
EAN: 9789025777272
Gottmer

Bij u in huis op: dinsdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen