Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  Luc Vercauteren,Grenzeloos geluk
  Grenzeloos geluk
  op de fiets van Maastricht naar Teheran
  Tobi Vroegh Egodocumenten
  € 14.95
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


  ‘Ik ben die avontuurlijke man op de fiets die ik zo graag wil zijn en ik ben ook het lamgelegde jongetje dat sidderend van angst de boodschappen doet.’
  Ondanks zijn bipolaire stoornis stapt Luc Vercauteren op de fiets om van zijn woonplaats Maastricht naar Teheran te rijden. Aan de hand van dagboekfragmenten volgen we Luc op zijn route door Oost-Europa, Turkije en Iran. Grenzeloos geluk is behalve een mooie reisbeschrijving ook het verslag van een innerlijke tocht, die leidt van schaamte en ontkenning, via besef, naar acceptatie en geluk. Na thuiskomst schrijft hij over zijn liefde voor het fietsen en over bijzondere ontmoetingen. Het wordt voor Luc een worsteling om al zijn gedachten op papier te zetten als zijn euforie verandert in een depressie en ook nog z’n vader komt te overlijden aan de ziekte ALS. Luc slaagt er uiteindelijk in om zijn kwetsbaarheden en bipolariteit invoelbaar te beschrijven. Hij toont in dit boek haarscherp de twee gezichten van een bipolair gevoelsleven.

  Luc Vercauteren (1975) is geboren en opgegroeid in het Noord-Limburgse Venray. Hij studeerde Gezondheidswetenschappen in Maastricht waar hij sindsdien woont.

  Recensie:
  Boek
  Jim van Os, hoogleraar psychiatrie 15-12-2018
  '‘Doortastend en psychologisch fijnmazig geschreven’ '

  Extra informatie:
  Tobi Vroegh Egodocumenten
  Paperback / softback
  106 pagina's
  Met illustraties
  Januari 2019
  156 gram
  204 x 135 x 10 mm
  EAN: 9789078761716
  Uitgeverij Tobi Vroegh

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen