Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  Luc Descamps,En ik dan? 3
  En ik dan? 3
  € 15.00
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen  Na hun bewogen voorjaarsvakantie op Tenerife, blijft Emma de zomer voor haar zestiende verjaardag gewoon thuis. Haar vader is namelijk voor de eerste keer uitgenodigd op de boekenbeurs en daar is hij behoorlijk zenuwachtig voor. Wanneer blijkt dat een oude bekende uit Tenerife, de Amerikaanse auteur Mary Evangelatos, ook een bezoek aan Antwerpen plant, verliest Emma’s vader al snel helemaal de pedalen.

  Van een vader en bekroond auteur zou je verwachten dat die met de nodige nuchterheid in het leven staat. Niet dus. Terwijl Emma samen met haar beste vriendin Amira een zomer dicht bij huis beleeft, lijkt haar vader zichzelf aan een steeds genantere verjongingskuur te onderwerpen. Serieus: wie is hier nu de puber?

  Kun je een leeftijdsverschil van pakweg dertig jaar zomaar overbruggen? Hoe slaag je er als bijna-zestienjarige in om niet constant beschaamd te zijn over de dingen die je vader doet en zegt? Hoe ga je om met een vader die soms meer op een puber lijkt dan jij zelf? Rijdt een tram altijd op wielen? En waar eet je de beste friet? Vragen genoeg voor een derde doldwaas, hilarisch avontuur.

  Luc Descamps (1962) studeerde moderne talen en werkte als leraar Nederlands, Engels en Duits. Hij schreef onder andere de populaire boekenreeks De donkere getallen en vierde in 2021 zijn twintig jaar auteurschap. Zijn boeken werden reeds meerdere malen bekroond.  Extra informatie:

  Paperback / softback
  248 pagina's
  Juli 2022
  355 gram
  215 x 141 x 23 mm
  EAN: 9789464018158
  Pelckmans

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen