Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  • Linus Vanlaere, Roger Burggraeve,Ondeugende zorg
  • Linus Vanlaere, Roger Burggraeve,Ondeugende zorg
Linus Vanlaere, Roger Burggraeve,Ondeugende zorg
Ondeugende zorg
Humor in Gekkenwerk
€ 22.50
Bij u in huis op: donderdag
Bestel vóór: 21:00Humor is onmisbaar in zorgrelaties. Ze maakt het mogelijk om erkenning te geven aan mensen die antipathie of zelfs irritatie oproepen. De tragische aspecten van hulpverlening maakt ze leefbaar. Tegelijk helpt humor om een balans te vinden: in plaats van cynisch te worden of net hyperactief, helpt ze om dicht bij kwetsbare mensen te zijn en te blijven.

Kortom: met humor houd je er de pit in, geef je adem aan je engagement voor mensen en aan je goesting om door te gaan. Ondeugende zorg is een ode aan die kracht, in het besef dat zorg altijd onvolmaakt is.

Via getuigenissen, praktijkverhalen en dialoog gaat dit boek, net zoals humor, op zoek naar nieuwe en onverwachte perspectieven. Het wijst op ruimte tussen de regels van de zorgorganisatie, geestig, speels en gevoelig voor verrassende meerzinnigheid. Bovenal schept het ruimte voor een menselijke, doorleefde en ondeugende zorg.
Extra informatie:

Paperback / softback
162 pagina's
Oktober 2020
269 gram
220 x 140 x 16 mm
EAN: 9789401472067
Lannoo Campus

Bij u in huis op: donderdag
Bestel vóór: 21:00