Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Linde Faas,Ergens in de sneeuw
  • Linde Faas,Ergens in de sneeuw
Linde Faas,Ergens in de sneeuw
Ergens in de sneeuw
€ 14.99
 In herdruk
Verwacht op: 08-02-2023Het is bijna Kerstmis. Overal in de stad zijn mensen in kerststemming, het licht en de warmte stralen je van achter de ramen toe. Behalve in één huis: het huis van Sofie. Haar vader is veel te druk om het huis te versieren en een kerstboom op te zetten.

Als Sofie door de stad dwaalt, steekt er een sneeuwstorm op. En midden in die witte wereld doemt opeens een gedaante op: een eland, die Sofie meeneemt naar het winterbos. Daar staat, tussen alle grote bomen, een kleine dennenboom, als een kerstboom zonder versiering.

Ineens krijgt Sofie een geweldig idee. Samen met de eland gaat ze op zoek naar de mooiste schatten uit het bos om de boom mee te versieren. Steeds meer bosdieren helpen mee. Besjes, takjes, dennenappels, blaadjes, zelfs ijspegels vormen de mooiste kerstversiering die je je kunt bedenken! Nu ontbreekt alleen nog haar vader...

Linde Faas schildert in haar onmiskenbare ijle kleuren, waar het noorderlicht van haar woonplaats in Noorwegen doorheen schittert, een hartverwarmend kerstverhaal.
Extra informatie:

Hardback
Met illustraties
November 2022
558 gram
334 x 249 x 10 mm
EAN: 9789047713692
Uitgeverij Lemniscaat B.V.

 In herdruk
Verwacht op: 08-02-2023