Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Linda Rood,Van doen naar zijn
  • Linda Rood,Van doen naar zijn
Linda Rood,Van doen naar zijn
Van doen naar zijn
De kracht van eenvoud
€ 21.90
24 Bij u in huis op: dinsdag
Bestel vóór: 13:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in HeerenveenWat weerhoudt je ervan om nu volledig te zijn? Waar voel je spanning, welke verhalen en gedachten geloof je? Zolang we oplossingen zoeken voor ons lijden in de wereld van doen, zullen we in kringetjes blijven doorlopen. Maar zodra we afdalen in zijn, kunnen we de verhalen doorzien. Weerstand kan verdwijnen en plaatsmaken voor een directe ervaring van verstilling en helder inzicht.

In `van doen naar zijn` neemt Linda Rood je op vriendelijke, consequente en directe wijze mee naar deze verstilde zijnstoestand, die in ieder van ons altijd aanwezig is. Ze wisselt geschreven tekst af met concrete oefeningen voor zelfonderzoek. ‘Ieder woord in dit boek is geschreven om je te herinneren aan het feit dat je al volledig bent.’

Linda Rood ontwikkelde het zelfonderzoek ‘Vragen naar Vrijheid’, dat ze beschrijft in het boek Het ja-gevoel en in het prentenboek Mees en de magische poort. Ze organiseert regelmatig bijeenkomsten en begeleidt mensen individueel.Extra informatie:

Hardback
80 pagina's
Met illustraties
Juni 2021
222 gram
178 x 141 x 15 mm
EAN: 9789492995964
Samsara Uitgeverij b.v.

24 Bij u in huis op: dinsdag
Bestel vóór: 13:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen