Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Linda Kavelin Popov,Het Grote Deugdenboek voor ouders en kinderen
  • Linda Kavelin Popov,Het Grote Deugdenboek voor ouders en kinderen
Linda Kavelin Popov,Het Grote Deugdenboek voor ouders en kinderen
Het Grote Deugdenboek voor ouders en kinderen
€ 27.50
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Opvoeden is een mooie, uitdagende taak waarop niemand je voorbereidt. Het Grote Deugdenboek voor ouders en kinderen helpt je daarbij! In dit praktische en toegankelijke boek beschrijft Linda Kavelin- Popov, grondlegger van het internationale Virtues Project, 52 deugden die in alle culturen van de wereld voorkomen, van Assertiviteit tot Zorgzaamheid. Als ouder krijg je vijf strategieën aangereikt om deze deugden met kinderen op een positieve manier te bespreken en te oefenen.

Zo leg je het fundament voor een opvoeding die gebaseerd is op verbinding en de eigenwaarde van je kind(eren). Deugden zijn onze zielskwaliteiten, ze vormen ons karakter. Deze universele basiswaarden draagt iedereen in zich. Door ze te benoemen betrek je kinderen van alle leeftijden bij een spannend proces van groei en ontdekking.

De opvoedmethode van The Virtues Project werd door de Verenigde Naties in 1994 geroemd als ‘Het beste opvoedprogramma van de hele wereld voor alle gezinnen en culturen’. Het gedachtegoed is in meer dan 140 landen succesvol geïntroduceerd, in gezinnen, maar ook op scholen. In Nederland legt uitgeverij ACT on Virtues zich sinds 2002 toe op ‘opvoeden met deugden’. Het Grote Deugdenboek voor ouders en kinderen is daarvan de grondslag en werd door uitgever en deugdentrainer Annelies Wiersma in een nieuw jasje gestoken.


Extra informatie:

Paperback / softback
202 pagina's
Met illustraties
Juni 2021
601 gram
300 x 212 x 14 mm
EAN: 9789492094216
ACT on Virtues

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen