Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Liesbeth Jochemsen,Het goud van de Gelaarsde Kat
  • Liesbeth Jochemsen,Het goud van de Gelaarsde Kat
Liesbeth Jochemsen,Het goud van de Gelaarsde Kat
Het goud van de Gelaarsde Kat
€ 16.95
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenTwintig jaar na de gebeurtenissen uit De verdwenen prinses van Geografie is Vrouw Holle het kattenkwaad van een jongeman zo zat, dat ze hem in de Gelaarsde Kat verandert. Zodat hij goud kan maken van schapenwol, waardoor hij hopelijk een lesje leert.
Prins Hamlet, die nog steeds koning wil worden, heeft intussen een grote som geld nodig om Malle Fidus te betalen. Deze verschoppeling is door hem ingehuurd om de kastanjes uit het vuur te halen. Wat de prins niet weet, is dat Malle Fidus heel andere plannen heeft. Zowel prins Hamlet als Malle Fidus hebben het goud van de Gelaarsde Kat nodig om hun droom te realiseren.
Kan Vrouw Holle de jongeman op tijd vinden en de gevolgen van haar betovering beperken? Of is het te laat en staat het koninkrijk op instorten?

Het goud van de Gelaarsde Kat is een aanrader voor iedereen die van sprookjes houdt.

***

Liesbeth Jochemsen, auteur en autist (Zeist, 1987), schrijft al vanaf het moment dat ze leert lezen. Ze verslindt vele boeken, voornamelijk historische fictie, en houdt erg van sprookjes. Uit deze liefdes is haar eerste boek ontstaan, met een hoofdrol voor het sprookje van Doornroosje.
Het goud van de Gelaarsde Kat is het los te lezen vervolg hierop, waarin opnieuw tal van sprookjes op een verrassende manier met elkaar zijn verweven.
Liesbeth werkt als laborant, is getrouwd en woont in Olst.Extra informatie:

Paperback / softback
300 pagina's
December 2017
443 gram
210 x 147 x 20 mm
EAN: 9789492115461
Godijn Publishing

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen