Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Lianne Tijhaar,Down to earth
  • Lianne Tijhaar,Down to earth
Lianne Tijhaar,Down to earth
Down to earth
Technologie voor wereldverbeteraars
€ 15.00
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenTechnologie heeft de rol van religie overgenomen. Met een technical fix hopen we alle problemen de wereld uit te helpen. Hoewel we weten dat elke oplossing minstens net zo veel nieuwe problemen introduceert, hangt er rond technologie altijd nog een zweem van magie.
Het is lastig te beoordelen wat de invloed is van technologie op onszelf en onze omgeving. Dit boek introduceert daarom handvatten van denkers, ontwerpers en kunstenaars die down to earth stilstaan bij wat technologie doet. Ze laten zien hoe we een nieuwe balans kunnen vinden tussen technologie, mens en andere aardbewoners.
Down to earth presenteert niet alleen ideeën, maar markeert de start van Earthlinks, een nieuwe beweging voor iedereen die de urgentie voelt om samen te werken op het snijvlak van geesteswetenschappen en technologie.

Lianne Tijhaar is wetenschapsjournalist en programmamaker, hoofdredacteur van Bij Nader Inzien en filosofiedocent aan onder meer de Universiteit van Amsterdam.Extra informatie:

Paperback / softback
96 pagina's
Januari 2022
141 gram
210 x 136 x 10 mm
EAN: 9789493219052
Uitgeverij Lontano

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen