Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  Liam Borchers,GOLAZO
  GOLAZO
  Een introductie tot het Spaanse voetbal
  € 39.95
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen  Van de Catalanen tot de Galiciërs en van de Madrilenen tot de Basken: Spanje is een divers, uniek en interessant land. Zo bestaan er zeven lokale talen en zijn er meer dan twintig verschillende culturen te vinden. Hierdoor voelen de Spanjaarden zich vaak niet verbonden met het land, maar met hun geboorteplaats of -regio.

  De Spaanse voetbalclubs zijn de belangrijkste vertegenwoordigers van plaatsen, provincies of zelfs regio`s en zijn daarom van groot belang voor de Spanjaarden. Denk aan FC Barcelona als uiting van de Catalaanse onafhankelijkheidsbeweging of Athletic Club als symbool voor de Baskische strijd naar onafhankelijkheid.

  In GOLAZO behandelt Liam Borchers zowel de socioculturele achtergrond als de pure voetbalgeschiedenis van meer dan tweehonderd Spaanse voetbalclubs. Dit boek behelst anekdotes over historische wedstrijden, achtergrondinformatie over de Spaanse regio`s, verklaringen van bijnamen, beschrijvingen van fenomenen die Spaans voetballand uniek maken en profielen van meer dan tweehonderd van Spanje`s grootste voetbalclubs: GOLAZO is een perfecte introductie tot de wereld van het Spaanse voetbal.


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  594 pagina's
  Met illustraties
  Januari 2022
  887 gram
  235 x 155 x 47 mm
  EAN: 9789464482263
  Brave New Books

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen