Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  Leon de Winter,Het lied van Europa
  Het lied van Europa
  € 24.99
  Bij u in huis op: vrijdag
  Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen  Het is 2047. Nico Levi wordt verantwoordelijk gehouden voor bloedige opstanden in West-Europa. Zijn populaire blog zou `desinformatie` en `haatpraat` hebben verspreid. De overheid jaagt op hem, maar hij houdt zich ergens in een Brabants dorpje schuil.
  In 2025 werd zijn zoon Max door onbekenden doodgeslagen. Max had een paar Crazy 1`s bij zich, de sportschoenen die voor basketballegende Kobe Bryant waren ontworpen. De basketbalschoenen verdwenen.
  Supercomputers maken in 2047 mogelijk wat in 2025 niet kon; met nieuwe informatie hoopt Nico de Crazy 1`s te traceren en de dood van Max te wreken.

  In een duizelingwekkende vaart stuurt bestsellerauteur Leon de Winter de lezer naar een nabije toekomst, waar de meritocratie op haar laatste benen loopt. Dit is vintage Leon de Winter die terugkeert in zijn geboortestreek.
  Recensie:
  Elsevier
  'Dankzij De Winters schrijversbloed zijn we nu bijna vijfhonderd wervelende, plotdriven pagina`s aan leesplezier rijker. Fictie regeert.'

  Extra informatie:

  Paperback / softback
  432 pagina's
  November 2022
  578 gram
  217 x 150 x 37 mm
  EAN: 9789048867684
  Hollands Diep

  Bij u in huis op: vrijdag
  Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen