Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

Kinderboekenweek 2022, van 5 t/m 16 oktober.

  • Lee Child, Andrew Child,Liever dood dan levend
  • Lee Child, Andrew Child,Liever dood dan levend
Lee Child, Andrew Child,Liever dood dan levend
Liever dood dan levend
Jack Reacher 26
€ 12.99
Bij u in huis op: vrijdag
Bestel vóór: 13:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in HeerenveenReacher keert problemen nooit de rug toe. En dit keer loopt hij een groot probleem tegen het lijf op een verlaten weg in Arizona, waar een jeep is gecrasht tegen de enige boom in de wijde omtrek. Maar onder de genadeloze woestijnzon lijkt niets wat het is.

Niet veel later is Reacher in het plaatselijke grensdorpje, een godvergeten oord dat betere tijden heeft gekend. Samen met Michaela Fenton, een oorlogsveteraan die nu bij de FBI werkt, gaat hij op zoek naar haar tweelingbroer. Die heeft zich waarschijnlijk met gevaarlijke mensen ingelaten.

Mensen die Reacher maar eens een bezoekje moet brengen. De invloed van hun leider is diep geworteld in het dorp. Alleen al om binnen te komen en de mysterieuze Dendoncker te ontmoeten, zal het onmogelijke eisen van Reacher.

Antwoorden krijgen is zelfs nog moeilijker. Er zijn mensen in dit vijandige, lege dorp die liever dood dan levend worden gevonden voordat ze hun geheimen prijsgeven.

‘Slim geschreven; levendige actiescènes en dramatische wendingen kenmerken deze
onberispelijke thriller. Zelfs degenen voor wie dit de eerste Reacher-thriller is, zullen smeken om meer.’ PUBLISHERS WEEKLYExtra informatie:
Jack Reacher 26
Paperback / softback
288 pagina's
Juli 2022
432 gram
228 x 151 x 25 mm
EAN: 9789021031187
Luitingh Sijthoff

Bij u in huis op: vrijdag
Bestel vóór: 13:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen