Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  Lee Bacon,De laatste mens
  De laatste mens
  € 14.99
  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


  Een hartverwarmende vriendschap tussen een robot en een meisje! 

  Dertig jaar geleden stierf de mensheid uit en nu wordt de wereld geregeerd door machines. De twaalfjarige robot XR_935 vindt het prima zo. Met de mensen zijn tenslotte ook oorlog, vervuiling en criminaliteit van de aardbodem verdwenen. Iedere robot heeft zijn eigen taak. En elke taak wordt probleemloos en efficiënt vervuld.

  Dan ontdekt XR iets wat hij nooit voor mogelijk hield: een mens. Emma is ook twaalf jaar oud en heeft zich haar hele leven verborgen gehouden in een bunker uit angst voor de machines. XR raakt al snel bevriend met het mensenmeisje en samen met de stalen reus Ceer en SkD, die alleen in emoji’s praat, beginnen ze aan een gevaarlijke reis naar de plek waar Emma veilig hoopt te zijn. Maar hoe kunnen ze overleven in een wereld waar regels nooit verbroken worden en mensen niet meer horen te bestaan?

  De laatste mens is een spannend en ontroerend verhaal vriendschap, technologie en vooroordelen overwinnen, geschreven vanuit het perspectief van een robot. Wall-E meets The Iron Giant!
  Extra informatie:

  Paperback / softback
  280 pagina's
  Januari 2021
  396 gram
  215 x 140 x 26 mm
  EAN: 9789000378487
  Van Holkema & Warendorf

  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen