Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Lauranne van Grinsven,Hier zijn is niet de bedoeling
  • Lauranne van Grinsven,Hier zijn is niet de bedoeling
Lauranne van Grinsven,Hier zijn is niet de bedoeling
Hier zijn is niet de bedoeling
€ 22.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenAls iemand vroeg waar Saar vandaan kwam, zei ze `Brabant`. Als iemand zei: `Dat hoor je niet,` lichtte ze een beetje op. Ze forceerde haar zachte g tot een hardere variant. Ze zei nooit meer `ons mam` maar `mijn moeder`. Afstand wilde ze, en van haar familie nog het meest.

Door het overlijden van haar opa moet Saar terug naar haar geboortedorp. Het dorp waar verdriet in een borstzakje past en de dood ruikt naar sudderlappen met spekjus. Als haar oma haar vraagt om te blijven, wordt Saar gedwongen om zich opnieuw te verhouden tot haar familie, en in het bijzonder tot haar moeder.
Een benauwde week volgt, met een dode opa in de woonkamer en vervolgens in de schuur. Iedereen doet zijn best om het gezellig te houden, alleen Saars moeder weet zich geen raad. In dat opzicht is er nog altijd niets veranderd.

Hier zijn is niet de bedoeling is de ontroerende en geestige debuutroman van Lauranne van Grinsven. Met een volstrekt eigen vertelstem weet ze op een indringende manier het verhaal te beschrijven van een meisje dat, hoewel ze iedereen op afstand houdt, niets liever wil dan gezien worden.
Extra informatie:

Paperback / softback
192 pagina's
Mei 2022
269 gram
210 x 135 x 19 mm
EAN: 9789048862436
Lebowski

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen