Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

Lama Zopa Rinpoche,Boeddhisme en de weg naar volmaaktheid
Boeddhisme en de weg naar volmaaktheid
€ 17.50
   Thuisbezorgen

  • Bestel vóór: 15:00
  • Bij u in huis op zaterdag *
  • Vanaf € 26.50 gratis verzenden


Een praktisch boek en een werkbare en toegankelijke leidraad voor het realiseren van de zes volmaaktheden, die het fundament vormen van het boeddhistische pad, verzameld en beschreven door de internationaal geliefde leraar Lama Zopa Rinpoche.

De zes volmaaktheden zijn de handelingen van de bodhisattva’s, heilige wezens die zelfzuchtige hoedanigheden overstegen hebben. Maar het zijn ook vaardigheden die we nu, in onze ingewikkelde gewone levens, zouden kunnen ontwikkelen en die ons structuur brengen in dit soms chaotisch tijdperk.

In dit heldere en uitgebreide boek over de basis van de werkwijze van het Mahayana boeddhisme neemt Lama Zopa ons mee langs elk van de zes volmaaktheden:

– naastenliefde

– moraliteit

– geduld

– volharding

– concentratie

– wijsheid

Terwijl hij zorgvuldig elke volmaaktheid beschrijft, onthult hij niet alleen de diepere betekenis en hoe het samenhangt met elke andere volmaaktheid, maar legt hij ook uit hoe je ze in ons dagelijks leven in praktijk brengt – waarbij hij concrete manieren biedt om meer edelmoedig, meer geduldig en wijzer te zijn. Met de begeleiding die hij ons geeft, kunnen we vorderen in onze beoefening van de volmaaktheden tot we, net zoals de bodhisattva’s, leren anderen lief te hebben boven onszelf.

Lama Zopa Rinpoche is een van de meest internationaal vermaarde meesters van het Tibetaans boeddhisme, onophoudelijk werkend en onderwijzend op bijna elk continent. Hij is de spirituele bestuurder en medeoprichter van de Foundation for the Preservation of the Mahayana Tradition (FPMT), een internationaal netwerk van boeddhistische projecten, inclusief kloosters in zes landen en meditatiecentra in meer dan 30 landen; klinieken op het gebied van gezondheids en voeding, en klinieken gespecialiseerd in de behandeling van leprose en polio; zowel als hospices, scholen, uitgeverijen, en hulpverleningsprojecten voor gevangenissen wereldwijd.


Extra informatie:

Hardback
304 pagina's
Met illustraties
Mei 2021
646 gram
198 x 140 x 32 mm
EAN: 9789493201293
Edicola Bewustwording


* We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.