Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Kristen Callihan,Verovering
  • Kristen Callihan,Verovering
Kristen Callihan,Verovering
Verovering
€ 19.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenHet eerste deel van de sexy bestsellerserie Game on. Alle delen zijn los van elkaar te lezen.De regels:

1. We zoenen niet

2. We blijven niet bij elkaar slapen

3. We vertellen dit aan niemand

4. We worden NIET verliefdAnna Jones wil maar één ding: zo snel mogelijk afstuderen. Verliefd worden op Drew Baylor, de quarterback van het footballteam, is ze absoluut niet van plan. Drew is zeker belachelijk sexy en charmant, maar hij staat altijd in de aandacht, en als hij volgend jaar voor een team in de NFL gaat spelen zal dat alleen maar erger worden. Dat lijkt Anna helemaal niets, dus wat haar betreft blijft het bij scharrelen en houden ze zich allebei aan een paar strenge regels.

Maar Drew wil wel graag meer. Hij vindt alles leuk aan Anna: ze is slim, mooi en niet op haar mondje gevallen. Als footballspeler heeft hij geleerd om niet op te geven en alles op alles te zetten om zijn doel te bereiken. Zijn doel in dit geval? Niet alleen Anna’s lichaam, maar ook haar hart veroveren…Verovering is het derde deel in de Game on-serie van bestsellerauteur Kristen Callihan. De vervolgdelen heten: Verleiding, Verlangen en Betovering.Reviews:

‘Door Verovering weet ik weer waarom ik van goedgeschreven New Adult-boeken hou.’ - ***** Goodreads

‘Drew Baylor is zo’n heerlijke mix van lief en hot…’ - Monica Murphy


Extra informatie:

Paperback / softback
416 pagina's
Mei 2019
538 gram
216 x 135 x 34 mm
EAN: 9789021415949
Volt

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen