Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  Konstantin Paustovski,Verhaal van een leven 3
  Verhaal van een leven 3
  Ssprong naar het zuiden; Boek der omzwervingen
  De Russische bibliotheek
  € 45.00
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen
  Dit artikel is aanwezig in onze winkel


  Verhaal van een leven is wat Paustovski zelf een `epische autobiografie` heeft genoemd. Dit memoriaal, dat loopt van het einde van de tsarentijd tot aan de hongersnoden die voortkwamen uit de Nieuwe Economische Politiek van de Sovjets, doet die betiteling eer aan. Het is een omvangrijke reeks persoonlijke herinneringen op het strijdtoneel van de geschiedenis.
  Het derde deel bevat Sprong naar het zuiden en Boek der omzwervingen, en is daarmee het laatste deel van de memoires. Eerder verschenen de eerste twee delen van Paustovski`s Verhaal van een leven in de Russische Bibliotheek, bestaande uit Verre jaren, Onrustige jeugd, Begin van een onbekend tijdperk en Tijd van de grote verwachtingen.

  `Over alles wat Paustovski schrijft ligt een waas van melancholie. Schrijvend over het leven vergeet hij nooit de dood. Dat maakt hem tot een schrijver die met heel zijn wezen betrokken is bij deze wereld en zijn betrokkenheid met uiterste zorgvuldigheid verwoordt.` - Trouw

  `Konstantin Paustovski is voorbijgegaan. Zijn werk zal hem op den duur wel volgen. Maar de zon zal nog eeuwen ondergaan in de schittering die hij heeft beschreven.` - Vrij Nederland  Extra informatie:
  De Russische bibliotheek
  Hardback
  540 pagina's
  Mei 2018
  449 gram
  201 x 126 x 25 mm
  EAN: 9789028280281
  Uitgeverij Van Oorschot

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen
  Dit artikel is aanwezig in onze winkel