Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  Konstantin Paustovski,De muziek van de herfst
  De muziek van de herfst
  Verzamelde verhalen
  € 39.50
  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
  Dit artikel is aanwezig in onze winkel


  Konstantin Paustovski is als verhalenschrijver een meester in de traditie van de grote Russische klassieken als Tsjechov, Boenin en Toergenjev. De verhalen in `De muziek van de herfst` vinden hun oorsprong in Paustovski’s talloze omzwervingen en ontmoetingen met zeer uiteenlopend en boeiend volk. Het liefst schrijft hij over de eenvoudige en onbekende mensen die hij tegenkomt: ambachtslieden, herders, veerlui, boswachters, en over zijn grootste vrienden: de dorpskinderen. Altijd is zijn proza romantisch gestemd.

  De lezer volgt Paustovski door de diverse en weidse Russische landschappen, waartegen in steeds andere tinten en tonen de weemoed, de poëzie, de meeslependheid van het leven wordt beschreven. Paustovski lezen is Rusland leren kennen, maar in de prachtige vertaling van Wim Hartog is het evengoed een onderdompeling in de schoonheid van de Nederlandse taal.

  `De muziek van de herfst` bestaat voor het overgrote deel uit nooit eerder in het Nederlands verschenen verhalen.  Extra informatie:

  Hardback
  656 pagina's
  December 2020
  917 gram
  238 x 158 x 43 mm
  EAN: 9789028223080
  Uitgeverij G.A. Van Oorschot B.V.

  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
  Dit artikel is aanwezig in onze winkel