Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  Knock Knock,Dit kun je echt niet zeggen
  Dit kun je echt niet zeggen
  Liefde & relatie
  € 9.99
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

  Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen  Blijf uit de buurt van ongemakkelijke verbale uitwisselingen en raadpleeg deze slimme verzameling van alles wat je never ever moet zeggen met betrekking tot liefde en romantiek.

  Van onderwerpen als de eerste date (`Je lijkt heel erg op mijn ex`) en ruziemaken (`Dit is waarom we niet getrouwd zijn`) tot ontdekken dat je partner zwanger is (`Is het van mij?`), de zinnen in dit boekje bieden je een handige selectie van dingen die je in uiteenlopende situaties vooral niet moet uitkramen. Houd dit boekje binnen handbereik - en voorkom dat je alleen overblijft.


  Recensie:
  NBD Biblion
  Danielle Bakker 03-06-2020
  'Naast vele lijstjes met specifieke zinnen die je moet vermijden in verschillende situaties vind je ook wat handige tips, trucs en waarschuwingen. Door het boek heen zijn tien uitspraken in het groot uitgelicht die je beter nooit kunt zeggen. Grappig, vermakelijk en makkelijk te lezen, serieus relatieadvies moet de lezer hier echter niet verwachten. Met soft, roze omslag. In deze a.i.-week ook `Dit kun je echt niet zeggen: Kantoor & werkplek`, in dezelfde stijl geschreven. '

  Extra informatie:

  Paperback / softback
  128 pagina's
  Met illustraties
  April 2020
  286 gram
  185 x 128 x 19 mm
  EAN: 9789045324746
  BBNC Cadeau

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

  Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen