Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  Klaas Wilting,Gevaar loert overal
  Gevaar loert overal
  De politiejaren 1964 - 2000
  € 21.99
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen
  Dit artikel is aanwezig in onze winkel


  Gevaar loert overal: Drugsproblemen, zware georganiseerde criminaliteit, ondermijning. Klaas Wilting, politieman in hart en nieren, maakte het in zijn actieve loopbaan allemaal mee.

  Wilting was bij vele kleine en grote politieacties aanwezig. Hij zag hoe de vrijheid-blijheid gedoogmentaliteit in Amsterdam zorgde voor veel overlast en menselijk leed door vele vormen van criminaliteit.

  Wilting zag hoe de overheid vele miljoenen subsidies pompte in o.a. jeugdhuizen van Happy Family, in heroïnecafe’s, in de Hells Angels en andere clubs, zonder echt te controleren of al dat geld goed besteed werd. Het waren aflaatbriefjes die de overheid verstrekte om rust te kopen.

  Wilting zag ook dat de georganiseerde criminaliteit verhardde en steeds meer grip op de samenleving kreeg. Zichtbaar en onzichtbaar. Hij was aanwezig bij de vele acties van speciale politieteams die problemen moesten aanpakken. Maar keer op keer zorgden bezuinigingen voor het afbreken van de vaak zo succesvolle politieteams.

  Rasverteller Klaas Wilting toont in Gevaar loert overal aan dat er tussen zijn jaren bij de politie en onze huidige tijd nauwelijks verbetering optrad. Tussen de regels vol warme herinneringen is ook kritiek te lezen.
  Klaas Wilting werkte vanaf 1964 bij de Amsterdamse gemeentepolitie. Hij kreeg landelijke bekendheid als voorlichter. In 2000 nam hij afscheid. Sindsdien is hij actief als o.a. mediatrainer en programmamaker. Eerder verscheen De roerige jaren van een politiewoordvoerder.  Extra informatie:

  Paperback / softback
  288 pagina's
  Juli 2021
  408 gram
  210 x 135 x 25 mm
  EAN: 9789089755131
  Just Publishers

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen
  Dit artikel is aanwezig in onze winkel